Yin Yoga i Krakow 

Yogaresa till Krakow  8-11 oktober 20

Hej,
efter flera år av undervisning inom YinYoga och Vinyasa Flow Yoga, tusen timmar av funderingar om jag ska göra eller inte göra en yogaretreat, efter fin feedback på vår höstresa bestämde jag mig att bjuda er på en till underbar retreat till Krakow - min hemstad. Mer info finns i beskrivning nedan. I år planers två resor. I juni den 18-21/6 och oktober den 8-11/10.

På resan i oktober sista anmälningsdag är 26 augusti

Kontakt/anmälan: Weronika e-mail: weronikam9@gmail.com, mob. 0736389078

Krakow tillhör gräddan av Centraleuropas kulturstäder.
En borg, en flod, ett storslaget torg som kantas av arkader och kyrktorn, kultur och historia. Krakow har allt. Här finns Stare Miasto (Gamla Stan) och stans äldsta kvarter med Rynek Glowny (Stora torget) - ett av Europas största och vackraste torg - turisternas och Krakow bornas naturliga samlingsplats. Vid torget ligger även Mariakyrkan, känt för sina mycket speciella torn och det gotiska altaret skulpterat av Veit Stoss. Här finns det judiska kvarteret Kazimierz med synagogor, klezmer musik och historiska kvarter där filmen Schindlers List spelades in.Sist men inte minst på en höjd ovanför floden Wisla tornar slottet Wawel med dess magnifika domkyrka, där den svensk-polske kungen Sigismund Vasa fått sin sista vila. I närheten av Krakow ligger den världsarvslistade saltgruvan Wieliczka där vi långt under jord möter figurer snidade i salt, en egen variant av Leonardo da Vincis Nattvarden, liksom ett svindlande vackert grott kapell. 5 mil från Krakow ligger Auschwitz, Nazitysklands förintelseläger, idag ett museum.

Boende:
Hotel Astoria ***+  
Hotel Astoria ligger 200 meter från den gamla synagogan i Krakows judiska stadsdel Kazimierz. Här erbjuds rymliga rum med satellit-TV och luftkonditionering. Internet är gratis.
Alla rum har även en arbetsplats med ett skrivbord och en telefon. Från rummen har du dessutom utsikt över kvarterets gamla byggnader, kyrkor och synagogor.
Astoria Hotel ligger bara 10 minuters promenad från slottet Wawel, och på 20 minuter promenerar du till det stora marknadstorget.

Paketpris : 3650:- sek per person i dubbelrum / 3 nätter i Krakow/

I priset ingår:
* Boende i dubbelrum med frukostbuffé i 3 nätter på Hotel  
* Transfer från flygplatsen till hotellet ToR
* Välkomstmiddag på en trevlig restaurang i Krakow 3 rätters, kaffe, te
* Stadsrundturen i Krakow upp till 4 timmar med en svensktalande guide
- Yogaklasser och meditation 2ggr per dag 

Enkelrumstillägg för 3 nätter = 1390:- sek per person

Flygbiljetter med Norwegian eller Ryan Air tillkommer!

Varmt Välkommen!

OmShanti,
Weronika