Yoga,Qigong & Massage

 Våra klasser & Massage

Yinyoga är en av de lugnaste och mest meditativa stilarna av yoga. Samtidigt som den är lätt att utföra kan den kännas utmanande. Vi stannar i positionen under en längre tid och kommer på så sätt åt stelhet i bindväv och leder. Yinyoga lämpar sig mycket bra för alla slags kroppar, särskilt för dig som är stressad eller stel, eller både och. Alla ställningar utförs liggande eller sittande och fokus är på stela höfter, baksida av lår, mage, bröst, nacken och axlar.

Mjuk Vinyasa Flow Yoga är yoga i rörelse. Vi håller ett meditativt flow genom rörelsen samtidigt som vi utför både sittande och stående övningar. Fokus är på ryggraden, höfterna, balans och andningsövningar Pranayama.

Kundaliniyoga är vital, dynamisk och energigivande. Yogan ger snabba effekter och resultat. Yogan innefattar enkla men effektiva kroppsställningar, handställningar, kroppslås, andningstekniker och meditationer. I meditationerna ingår olika andnings tekniker och mantran. 

Klassisk Massage - en skön massage där massören använder djupa knådningar, töjningar och tryck för att behandla och få musklerna och dig att slappna av.

Qigong är meditation i rörelse. Vi tränar qigong tillsammans för att leva livet mer närvarande och tillfreds. Regelbunden träning kan ge bättre sömn, läka smärta, öka lugn, fokus och glädje.

Yinyoga i Restorative-form är en av de mjukaste och mest avslappnande typerna av yoga. Du stannar i positionen under en längre tid än i vanlig Yin Yoga, ca 8-10 minuter och i vissa positioner till och med ca 15 minuter. På så sätt kommer du åt stelhet i bindväv och leder. I Restorative Yin Yoga undviker du all slags obehag. Det kommer att användas mycket yogautrustning i olika positioner, kuddar, stolar, yogablock under rygg, händer, ben och nacke.

Du stretchar inte, drar inte och stimulerar ingenting, utan tillåter dig bara att vara och vila. Passet avslutas med Mindfulness där du i sittande position är närvarande i stunden oavsett vad som dyker upp i rum och sinne.


❈ Yoga Klasser för alla

På Samadhi Yoga Gamla Stan hittar du olika yogastilar. Här finns Yinyoga, Mjuk Vinyasa Flow Yoga, Restorative Yoga samt Mindfulness och Vipassana-meditation.

Varje klass leds av sin respektive lärare, kontakta läraren som leder yogan mera information plus bokning.

Under rubriken Om oss hittar du mer information om alla våra klasser samt priser.

Varmt Välkommen!


 

Boka Massage på Samadhi Yoga Gamla Stan

Hos Weronika: en klassisk massage då använder massören djupa knådningar, töjningar och tryck för att behandla och få musklerna, och dig, att slappna av. 

-Du bestämmer själv om du vill ha rygg, helkropp, rygg & nackmassage, gravid massage.

- Friskvårdmassage eller mjuk massage, behandlande, med aromaterapii (eteriska oljor) eller avkopplande, upp till dig.

Priser: 

60 min helkropp massage  550 sek

80 min helkropp massage  750 sek

5 x 60 min helkropp massage  2100 sek

30 min ryggmassage 420 sekHos Jeanette Shiatsumassage

Priser: kontakta Jeanette på e-mail: helajeanette@hotmail.com


Hos Caroline: Myofascial Energetic Release (MER)

Priser:

Myofascial Energetic Release: 90 min 1200 SEK

Helkroppsmassage: 60 min 890 SEK

Ansiktsmassage: 60 min 890 SEK 

Online bokning

gäller bara Massage behandling 

                   Boka massage hos Weronika eller hos Jeanette eller hos Caroline. Skriv i meddelandet till vem vill du gå på massage. Vi bekräftar din bokning via mejl.