Yinyoga miniretreat i Gamla stan med Sofia French

YinYoga miniretreat med Sofia French

Här kommer möjlighet att yinyoga tre timmar om dagen, två dagar i rad! En miniretreat mitt i stan då du får möjlighet att fördjupa vila och återhämtning samt fylla på med ny energi tillsammans med andra.

I yinyoga anpassar vi position efter person, och efter dagsform. Vi ger oss själva tillfälle att utforska samspelet mellan vår kropp, våra känslor och våra tankar och hur vi förhåller oss till det vi kan upptäcka och observera. Alla kan vara med och alla är välkomna!

Lördag 18/11 elda kl 10-17: Fokus på höfter, ljumskar, ben; nedre delen av kroppen och på rygg, bröstrygg, torso och axlar, övre delen av kroppen.

Under båda dagarna integreras yinpositionerna med mindfulnessmeditation, medveten närvaro, på olika teman och olika fokus.

Du bjuds på te och snacks så kom inte hungrig och inte proppmätt.

Kom i mjuka, bekväma kläder som du kan röra dig i.

Pris: 

Max antal deltagare/dag är 8 personer. 

Sofia French är utbildad yinyogalärare och mindfulnessinstruktör med många års egen praktik inom olika former av yoga och meditation. Så här säger Sofia själv om sin kärlek till yinyogan: Yinyogan utmanar en driven högpresterare som mig med sin långsamhet och avsaknad av "rätt eller fel". Under min första yinyogaklass var jag apförbannad hela klassen igenom. Varteftersom har jag börjat älska yin och hur jag mår när jag lägger eller sätter mig på mattan.

Till vardags utbildar och coachar hon både grupper och individer inom ledarskap och kommunikation. Hon har också en bakgrund som författare och dansare.

Varmt välkommen på en miniretreat mitt i stan!

Anmälan: sofiaafrench@gmail.com