Chakra Yoga

Chakra Yoga kurs med Zoila


CHAKRA YOGA 2.0 - DIVE DEEPER

Vi kopplar ihop chakran med regnbågsfärger. Och har en aning att man kan öppna eller balansera sina chakran på olika sätt för att må bättre både fysiskt och psykiskt. Teorin om chakran utvecklades i Kashmir inom den tantriska filosofin under vår tids första millenium. Meningen var att få energin att stiga uppåt genom de sju chakran för att uppnå samadhi, ett tillstånd där allt faller på plats, där vi blir medvetna om vår sanna natur, vilket är yogans ursprungliga syfte.

Om du är nyfiken på hur du på ett enkelt sätt kan arbeta med chakrasystemet passa på och anmäl dig till denna kurs som pågår i sju veckor. Varje kurstillfälle består av asana arbete i Slow Hatha Flow stil, andningsövningar, förberedelse till meditation där vi använder oss av både mantra och yantra, och lite teori där vi går igenom de fem elementen enligt Sankhya filosofin, och yogans åtta steg. 

Varje kurstillfälle varar i 2,5 timmar. Meningen är att skapa en plattform för vidare utövande på egen hand med hjälp av kursmaterialet.

Tid: 22.01 - 12.03.2023 (med paus under sportlovsveckan) 

 Söndagar mellan 10.00-12.30 Samadhi Yoga i Gamla Stan!

Pris: 350 kr /gång eller 2100 för alla sju gångerna!

Anmälningar och frågor: zoilachandra@icloud.com

Hjärtligt välkomna!

Zoila Ravanti 

Ni kan läsa mer om Zoila på www.zazendayogaretreat.com