Workshop Tacksamhet-mjuk yoga med gästlärare Ia Engström från Dalarna

Workshop Tacksamhet mjuk yoga den 16/10

Kan tacksamhet påverka vår uppfattning om livet , om oss själva och vår omvärld ? Kan förmågan att känna tacksamhet påverka vår fysiska och psykiska hälsa? Kan en enda till synes enkel övning ha en påtaglig effekt på vår upplevelse av välmående och lycka? Kan vi öva upp vår förmåga att känna, ge, och ta emot tacksamhet? Jag är en ständig sökare om vad som får oss att må bra, att blomstra och göra livet gott för oss själva och vår omvärld, och har fördjupat mina studier inom vetenskapen om lycka och välbefinnande. Tacksamhet har visat sig vara är en av de mest spännande, billigaste och mest effektiva ingredienserna för ett rikt liv. 

Varmt välkommen på workshop och ta del av vad forskningen säger om denna vår inneboende superkraft.  Höstens första workshop hålls i Stockholm ( Inom kort kommer datum för Falun, Mora och Älvdalen )

Samadhi Yoga Gamla Stan Lördagen den 16 oktober.Kl 10.00 - 14 30 med lunchpaus 

Tacksamhet till kropp och själ Mjuk och lugn yoga... en resa in i den fantastiska kroppen. Passar även dig som har svårt att landa på golvet , övningarna går fint att anpassas till stol. 

Vad forskningen säger om tacksamhet, praktiska övningar och tips för att leva tacksamt

Vi fortsätter att tänka på avstånd mm och har därför max 10 deltagare till denna dag.

Investering: 475 kr för denna workshop.

Anmälan är öppen t.o.m 25/9 i mån av plats. Anmälan blir bindande från och med den 9/10 - men platsen går fint att överlåta.

Gör gärna din anmälan I sms till mig på 070-2726129 då inlägget delas på många sidor och det kan då vara lätt att missa någon. 

Må din dag vara fin och ditt hjärta varmt Varmaste hälsningar från Ia Engström/ Yoga I Älvdalen