Workshop Despacho Inka ceremoni

Workshop Despacho Inka ceremoni den 28 augusti

Ayni Despacho på Samadhi Yoga studio den 28 augusti 2020 kl 18 till ca 20.30.

Despacho är en ceremoni från Inkans traditioner som handlar om böner om transformation i symbolisk form. Vi bygger tillsammans vår gåva till Moder Jord en mandala eller en tårta av färg och rikedom. Denna gåva håller våra böner och vår tacksamhet för det vi har i livet och vi säger även tack till det vi ännu inte har manifesterat fysiskt. Med hjälp av örter, blommor, socker och annat från jorden blåser vi in våra intentioner, vår tacksamhet och det vi vill bjuda in mer av i våra liv. Den här ceremonin gör man gärna när man går in i ett nytt skede så tänkte att nu i sensommartid inför hösten med kanske nytt jobb, studier eller annat står för dörren är en perfekt tid att ses och dela denna vackra ceremoni.

Vi kommer vara en liten grupp på 6 personer. Viktigt att alla är friska då vi kommer sitta ganska nära varandra. 

Priset är 220 kr och då ingår te och delning efteråt för de som vill. 

Anmälan görs via sms med ditt namn till mig på mobilnummer: 070-5436951. När jag svarat att det finns plats kan du swisha mig 220 kr med ditt namn. Sista anmälan 21 augusti. Anmälan är bindande men kan ges till någon annan om du blir sjuk.

Jag som leder denna ceremoni heter Jeanette vandrar den Inkashamanska vägen sen ca 5 år. Traditionerna kommer från Qerofolket i Peru och har förts till Väst via Alberto Villoldo där min lärare Jeanette Mantel har gått i lära. Det handlar om att vara i Ayni, vilket betyder att vara i rätt balans med allt i livet. Det vi ger får vi tillbaka, ta hand om vår Moder Jord, inte förbruka mer än vi behöver, ge så mycket vi kan och vara i tacksamhet till att vi får vandra här i Edens Lustgård och göra vårt bästa med vårt liv här för att göra en kort summering. Att göra en despacho hjälper oss vara i rätt balans. Att ge tillbaka lite av allt Moder Jord gett och ger oss är en gåva av tacksamhet till livet och genom den tacksamheten tar vi bättre beslut utifrån hjärtat, utifrån att vi alla är en del av Universum och vi alla hör ihop, våra handlingar påverkar inte bara mig själv utan alla i min närhet och längre bort i väven.

Om frågor eller undringar kontakta mig på sms.

Varmt välkomna!

Jeanette Karlsson