Workshop Despacho -under planering 

Workshop Despacho 

DESPACHO 

Dags för min andra despacho på centret, denna gång inför midvintersolståndet. Det här är en tid då vi summerar året som gått och lägger in intentioner inför det året som kommer. Det har varit ett speciellt år på många sätt, viruset som cirkulerar runt vår planet har gjort att vi fått tid och möjlighet att granska vårt liv och våra val. Kanske har vi skalat ner på konsumtionen, kanske till och med förlorat vårt arbete och står i ett vägskäl vart vi ska nu när allt inte är som vanligt. Vi sätter intentioner för året som kommer och släpper taget om det vi är färdiga med i år. Hur läget än är för dig så är det ett gyllene tillfälle att samlas för att ge en offergåva till Moder Jord och Fader Sol, ge tillbaka lite av alla gåvor de ger oss som ren luft, grödor, mat på bordet, näring, skönhet, solen som stiger upp i öster varje morgon oavsett vad som sker, solen som får allt att växa, ger oss värme och glädje och energi och så mycket mer.

Att göra en despacho är en gammal tradition från Inkariket. I ett stort papper kommer vi göra som en slags mandela i flera lager av gåvor tillbaka till Moder Jord. Gåvorna symboliserar sötma, glädje, tacksamhet, växtkraft, havet och vad helst ni vill lägga in. Vi kommer sitta i cirkel och jag öppnar ceremonin och lägger grunden och så får ni lägga in vad ni önskar och säga högt vad ni vill ge. Jag tar med mig allt men ni får gärna ta med en egen sak exempelvis en blomma, en ört, en fjäder eller vad som symboliserar något ni vill tacka för eller bjuda in mer av under kommande år. När det är färdigt kommer jag ta det till elden för att våra böner, intentioner och önskningar får transformeras genom elden. Vid anmälan och senast en vecka innan kommer jag skapa en Facebookgrupp för de som kommer delta eller om du inte vill vara med där så skicka mig ditt mobilnummer så skickar jag info i sms eller mail.

Praktiska detaljer:

Tid: under planniering

Plats: Samadhi Yoga studio, Lilla Nygatan 9, ingång från Kåkbrinken. Vid anmälan skickar jag portkoden

Max antal deltagare är 8 personer.

Investering: 300 kr. 100 kr swishas till mitt mobilnummer senast 13 december, resterande 200 betalas på plats i lokalen i kontanter. Anmälan också till mitt mobilnummer och jag bekräftar innan du betalar in så jag vet jag har platser kvar då det endast är 8 platser max.

Jag kommer ha öppet för 2 shamanska behandlingar kl 10 och 11.45. 

Om intresserad av det så skicka en förfrågan i ett sms.

Varmt välkomna önskar

Jeanette Karlsson

070-543 69 51