Despacho ceremoni 14 feb

Workschop Despacho

Välkomna på årets första Despacho ceremoni på Samadhi Yoga Studio

14 februari kl 12 är det dags för Despacho igen. En vacker och kraftfull ceremoni från Qerofolket i Peru där vi tackar Moder Jord för alla gåvor hon ger oss. Dagen är Valentin, Alla hjärtans dag, så jag tänker att det är extra fint att öppna våra hjärtan och i tacksamhet dela med oss och ge tillbaka lite av allt överflöd Moder Jord ger oss. Jag som leder ceremonin vandrar den shamanska vägen i traditionen från Inkafolket sedan fem år tillbaka och är så tacksam över att få dela denna vackra medicin med er. Vi kommer göra en Despacho tillsammans, en slags offergåva av tacksamhet till Moder Jord av socker, ris, majs, blommor och mycket mer.

Jag kommer guida mer i detalj på plats och tillsammans väver vi in dessa gåvor av tacksamhet och även intentioner av önskningar vad vi vill ha mer av i livet. Allt läggs på ett ljust papper som blir som en "tårta" som sen slås in i gult snöre och de som vill får en healing av mig med det paketet som drar ut den eventuella hucha som betyder tung energi ur kroppen. Därefter avslutar vi eftermiddagen med en kopp te och något sött till, utan socker och gluten dock. Paketet tar jag därefter till elden eller vattnet eller jorden för att transformera våra drömmar och intentioner.

Praktiska detaljer:

Det här är en ceremoni så alltid trevligt om du gör dig lite extra fin för att hedra ceremonin men inget krav. Viktigt du är bekväm då vi kommer sitta på golvet på bolster och yogamadrasser.

Ceremonin pågår mellan 12-14.30 ca. Kan bli längre det beror på gruppen och vad vi lägger in så räkna med minst tre timmar.

Pris : 300 kr varav 100 kr i anmälningsavgift senast 9/2. Obs först sms till mig för att klargöra det finns plats kvar då det endast är 5 platser.

Kl 12 börjar vi så kom strax innan till Samadhi Yoga studio, ingång Kåkbrinken 16. Lämna skorna utanför eller ta med dem in i en påse. Du går genom lokalen för att hänga av dig ytterkläderna och kommer till mig så kommer jag smudga alla deltagare med rökelse av palo santo eller salvia innan du tar plats på en yogamatta i cirkeln.

Anmälan till mig Jeanette på mobilnummer 070-5436951 med sms senast 9/2. Viktigt du skriver ditt namn. När jag svarat att det finns plats kvar så anmäler du dig genom att betala in 100 kr på swish till det numret. På dagen för ceremoni betalar du 200 kr i kontanter. Obs ingen återbetalning av de 100 kr om du anmält dig däremot kan du ge din plats till någon annan om du meddelar mig.

Om du har frågor är du välkommen att skicka ett sms så svarar jag så fort jag kan.

Varmt välkomna till en vacker ceremoni.

Hälsningar  

Jeanette